søndag, februar 03, 2008

Dyr


Det fins mange meninger om dyr. Mange synes de er søte og at dem ikke kan leve uten dem. Noen kan ikke fordra dyr.
Jeg skjønner ikke hvordan noen kan hate dyr de er jo så søte. Hvis du er trist eller føler deg alene så har du en og være med. Hvis du skal gå tur kan du ha med dyret ditt og da føler du deg ikke ensom for du har en du kan prate med for den forstår deg, men du forstår ikke hva den sier, men du prater for det. Et dyr holder deg med selvskap du kan kose med den så mye du vil og den liker det å. Et dyr er akkurat som et menneske bare at dem ikke ser helt like, men både menneske og dyr kan holde hverandre med selvskap.
Nesten alle barn har lyst på dyr men det er veldig mange som ikke får det siden de voksne ikke vil ha det, men ser dere ikke hvor søte de er. Det er greit at det er mye arbeid, men er det ikke verdt det? Dyr er akkurat som mennesker de trenger også et sted å bo. Hvis dere har dyr så ikke våg å sett den ut på gata hvis dere ikke vil ha dem lenger så selger dere, gir bort eller avliver dem ikke sett dem ut på gata uten mat og drikk.
Man kan velge mellom mange forselige dyr prøv å finn et dyr dere liker, det burde være et dyr som passer for hver og en, det er jo så himla mange dyr å velge. Det trenger jo ikke å være stor eller lite. Det spørs hva du er glad i.

Ingen kommentarer: