mandag, februar 04, 2008

Meg og Katrine

Meg og min beste venn Katrine. Vi liker å være ute når det er snø og ta blider. Vi elsker å bruke penger. Vi er verdens beste venner vi har det utlolig morsomt sammen for vi finner på så mye rart. I fjor var reiste vi til kreta og london sammen og gjett om vi brukte masse penger. vi var ikke på tur med foreldrene våre vi var bare med lomme boka dems fult av penger.

Vi begge liker å synge og nesten hver gang vi er sammen synger vi sing star. det er drit gøy : D

Det er ikke akuratt ryddig da vi rømmer ut av huset. Vi dra til kiwi og handler, men det som er dumt er at det nesten bare er gretne folk der så vi prøver å spre litt glede, men det er ikke så enkelt. Hvis vi ikke er ute å bruker penger sitter vi i stua med poppkorn og ser på film.

Vi har også vært på danske båten sammen og når vi var der kjøpte vi masse energy drikke og da ble vi utrolig hypre. Vi løper rundt om kring på båten og etterpå sniker vi oss inn med 20 års grense på disco dek det er så morsomt å være der siden vi danser som bare det når vi først er i gang.

Vi er nesten aldri stille vi prater som bare det så hvis dere ikke er glad i å høre på folk prate så ta med ørepropper når dere er med oss. Vi er veldig mye rundt omkring i gata så bare pass opp for oss : D. Om sommern har vi vann krig med folk i gata det er drit morsomt for vi bli søkk våte og guttene er alltid våldlige mot oss, men, men det er sånn dem skal være.

Det var litt om oss har sikkert mer på lager men det kommer en anden gang : D

1 kommentar:

Anonym sa...

NAW:D jeg elsker Martemor miin <3 <3 <3